
Geräte und Zubehör
Roze roerei
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
2 porties
Zutaten
-
olijfolie om te spuiten
-
rode bieten geschild en in stukken gesneden (ongeveer 2 cm)60 g
-
eieren2
-
feta kaas verkruimeld, plus extra om op te dienen50 g
-
brood naar keuze, om op te dienen (optioneel)
-
avocado alleen vlees, om op te dienen1
-
waterkers blad voor de garnering (optioneel)
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
442 kcal /
1857.5 kJ
Eiweiß
18.1 g
Fett
32.6 g
Kohlenhydrate
17.6 g
Ballaststoffe
4.8 g
gesättigte Fettsäuren
8.1 g
Natrium
620.1 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Roze herfst
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Koreaanse Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Stoofpotje van Aubrac
17 Std. 30 Min
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Witloof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30 Min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 Std. 10 Min
Slowcooken kalfsstoofpot
2 Std. 10 Min
Smoothie trio
10 Min
Kracht Muesli
Keine Bewertungen
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 Min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1 Std. 15 Min