Geräte und Zubehör
Roze roerei
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
2 porties
Zutaten
-
olijfolie om te spuiten
-
rode bieten geschild en in stukken gesneden (ongeveer 2 cm)60 g
-
eieren2
-
feta kaas verkruimeld, plus extra om op te dienen50 g
-
brood naar keuze, om op te dienen (optioneel)
-
avocado alleen vlees, om op te dienen1
-
waterkers blad voor de garnering (optioneel)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
620.1 mg
Eiweiß
18.1 g
Brennwert
1857.5 kJ /
442 kcal
Fett
32.6 g
Ballaststoffe
4.8 g
gesättigte Fettsäuren
8.1 g
Kohlenhydrate
17.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Roze herfst
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sloppy Gold Rush Burgers
Keine Bewertungen
Soba noodle mee goreng
40 Min
Haver horchata
Keine Bewertungen
Thaise nachos
Keine Bewertungen
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35 Min
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 Min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 Min
Vegan Lasagne met Linzen
Keine Bewertungen
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15 Min