Geräte und Zubehör
Roze roerei
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
2 porties
Zutaten
-
olijfolie om te spuiten
-
rode bieten geschild en in stukken gesneden (ongeveer 2 cm)60 g
-
eieren2
-
feta kaas verkruimeld, plus extra om op te dienen50 g
-
brood naar keuze, om op te dienen (optioneel)
-
avocado alleen vlees, om op te dienen1
-
waterkers blad voor de garnering (optioneel)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
620.1 mg
Eiweiß
18.1 g
Brennwert
1857.5 kJ /
442 kcal
Fett
32.6 g
Ballaststoffe
4.8 g
gesättigte Fettsäuren
8.1 g
Kohlenhydrate
17.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Roze herfst
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Groentepannenkoekjes
20 Min
Shakshuka
50 Min
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Keine Bewertungen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Keine Bewertungen
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Keine Bewertungen
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Keine Bewertungen
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Keine Bewertungen
Halloween pompoentaart
4 Std.
Gestoomde pesto broodjes
Keine Bewertungen
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 Min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 Min