Geräte und Zubehör
Roze roerei
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
2 porties
Zutaten
-
olijfolie om te spuiten
-
rode bieten geschild en in stukken gesneden (ongeveer 2 cm)60 g
-
eieren2
-
feta kaas verkruimeld, plus extra om op te dienen50 g
-
brood naar keuze, om op te dienen (optioneel)
-
avocado alleen vlees, om op te dienen1
-
waterkers blad voor de garnering (optioneel)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
620.1 mg
Eiweiß
18.1 g
Brennwert
1857.5 kJ /
442 kcal
Fett
32.6 g
Ballaststoffe
4.8 g
gesättigte Fettsäuren
8.1 g
Kohlenhydrate
17.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Roze herfst
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Citroen-kokos bliss balletjes
40 Min
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 Min
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 Min
Romige courgettensoep
35 Min
Chili non Carne
1 Std.
Japanse Ramen Noedelsoep
1 Std. 40 Min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 Std.
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Groentesticks
Keine Bewertungen
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Keine Bewertungen
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 Std. 5 Min