Geräte und Zubehör
Gyoza met kip en knoflook
Zubereitung 30 Min
Gesamt 45 Min
12 stuk
Zutaten
-
bloem180 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
warm water100 g
-
20 g sesamolieolijfolie20 g
-
zout½ theelepel
-
20 g olijfolieolie20 g
-
teentje knoflook1
-
250 g kippenborst filet, zonder vel, in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapierkippendij, zonder been en zonder vel in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
witte wijn50 g
-
blokje kippenbouillon (voor 0,5 l)1
-
citroensap, vers geperst25 g
-
water80 - 100 g
-
1 - 2 eetlepels olijfoliesesamolie1 - 2 eetlepels
-
verse peterselie3 - 5 takjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
10.5 mg
Eiweiß
5.7 g
Brennwert
683.6 kJ /
163.4 kcal
Fett
8.7 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
14.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mediterraans Rozemarijnbrood
1 Std. 55 Min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen
Salade van Rode Biet en Aardbei
Keine Bewertungen
Appel Pinda Rolls
Keine Bewertungen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 Min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Keine Bewertungen
Pico de Gallo
Keine Bewertungen
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Keine Bewertungen
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Keine Bewertungen
Zeevruchtensoep
30 Min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 Min