Geräte und Zubehör
Gyoza met kip en knoflook
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 45 Min
12 stuk
Zutaten
-
bloem180 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
warm water100 g
-
olijfolie20 g
-
zout½ theelepel
-
olie20 g
-
teentje knoflook1
-
kippendij, zonder been en zonder vel in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
witte wijn50 g
-
blokje kippenbouillon (voor 0,5 l)1
-
citroensap, vers geperst25 g
-
water80 - 100 g
-
sesamolie1 - 2 eetlepels
-
verse peterselie3 - 5 takjes
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
163.4 kcal /
683.6 kJ
Eiweiß
5.7 g
Fett
8.7 g
Kohlenhydrate
14.4 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Natrium
10.5 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Keine Bewertungen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Keine Bewertungen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Spookachtige pizza
Keine Bewertungen
Pierogi met vlees
1 Std.
Bessencurd
20 Min
Karamelpoeder
1 Std.
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1 Std.
Koken van bulgur
35 Min
Dracula bloed
Keine Bewertungen
Nougatine
1 Std. 30 Min
Gekruide lamstaart
40 Min