Geräte und Zubehör
Napolitaanse Pizza
Zubereitung 30 Min
Gesamt 9 Std.
2 portie
Zutaten
-
water450 g
-
verse gist3 g
-
bloem360 g
-
zout8 g
-
citroensap30 g
-
bloem voor bestuiven werkvlak
-
tomatenblokjes uit blik in stukken200 - 220 g
-
buffelmozzarella goed uitgelekt, in plakjes gesneden200 g
-
extra vergine olijfolie naar smaak
-
basilicumblad, vers voor garnering
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
42.4 g
Brennwert
4109.9 kJ /
982.3 kcal
Fett
24.6 g
Ballaststoffe
6.6 g
gesättigte Fettsäuren
13.6 g
Kohlenhydrate
145.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Keine Bewertungen
Pad Thai
45 Min
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Keine Bewertungen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Keine Bewertungen
Spaghetti Bolognese
40 Min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Balletjes met dadels en noten
Keine Bewertungen
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1 Std. 20 Min
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3 Std.
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min