Geräte und Zubehör
Napolitaanse Pizza
Zubereitung 30 Min
Gesamt 9 Std.
2 portie
Zutaten
-
water450 g
-
verse gist3 g
-
bloem360 g
-
zout8 g
-
citroensap30 g
-
bloem voor bestuiven werkvlak
-
tomatenblokjes uit blik in stukken200 - 220 g
-
buffelmozzarella goed uitgelekt, in plakjes gesneden200 g
-
extra vergine olijfolie naar smaak
-
basilicumblad, vers voor garnering
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
42.4 g
Brennwert
4109.9 kJ /
982.3 kcal
Fett
24.6 g
Ballaststoffe
6.6 g
gesättigte Fettsäuren
13.6 g
Kohlenhydrate
145.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gyoza met kip en knoflook
45 Min
Peperkoek met Honing
Keine Bewertungen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 Std.
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Keine Bewertungen
Chicago deep dish-pizza
Keine Bewertungen
Paëlla
50 Min
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15 Min
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen