Geräte und Zubehör
Aardappel pannenkoeken
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
-
teentjes knoflook naar eigen smaak15 g
-
aardappelen in stukken700 g
-
ei1
-
bloem60 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
gedroogde marjolein1 el
-
bakolie120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
6.7 g
Brennwert
2017 kJ /
482 kcal
Fett
31.4 g
Ballaststoffe
3.3 g
Kohlenhydrate
42.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Keine Bewertungen
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Keine Bewertungen
Butter Chicken
1 Std.
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Taart met peer en brie
1 Std. 10 Min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 Min
Kaneelrolletjes met glazuur
2 Std. 30 Min
Zalm met rijst en champignons
30 Min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
Latkes (aardappelkoekjes)
45 Min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 Std.
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 Min