Geräte und Zubehör
Spaghetti met tomatensaus en champignons
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portie
Zutaten
-
olijfolie25 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
oregano, gedroogd1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd (optional) (naar smaak aanpassen)1 snuifje
-
spekblokjes (optional)100 g
-
champignons uit blik uitgelekt, in plakjes gesneden80 g
-
tomatensaus350 g
-
water450 g
-
spaghettini300 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
356 kcal /
1492 kJ
Eiweiß
11.3 g
Fett
7.6 g
Kohlenhydrate
60.9 g
Ballaststoffe
3.8 g
gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Natrium
803.2 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mosselen Marinière
Keine Bewertungen
Rijst met kip en champignons
30 Min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Keine Bewertungen
Mojito
5 Min
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Keine Bewertungen
Spaghetti Bolognese
40 Min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Keine Bewertungen
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
Keine Bewertungen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
Keine Bewertungen
Fruit ijs
5 Min