Geräte und Zubehör
Sinaasappel Sponge Cake
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 1 Std.
8 portie
Zutaten
-
patisseriebloem voor bebloemen cakevorm
-
suiker plus extra om te bestrooien250 gram
-
sinaasappel ongepeld, in vieren1
-
eieren3
-
zonnebloemolie plus extra voor het invetten100 gram
-
volle yoghurt130 g
-
patisseriebloem250 g
-
bakpoeder15 g
-
zout1 snuifje
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
388.9 kcal /
1627 kJ
Eiweiß
5.6 g
Fett
15.1 g
Kohlenhydrate
58.9 g
Ballaststoffe
0.9 g
gesättigte Fettsäuren
2.6 g
Natrium
200.4 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dadel- en Haverdrank
20 Min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Harira
7 Std.
Rijstpap met tapioca
1 Std. 10 Min
Pudding
15 Min
Gazellehoorns
1 Std.
Kip met citroen
50 Min
Appel en citroen krans
50 Min
Avocadosap met dadels
5 Min
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min
Kleverige toffeepuddings
Keine Bewertungen