Geräte und Zubehör
Sinaasappel Sponge Cake
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std.
8 portie
Zutaten
-
patisseriebloem voor bebloemen cakevorm
-
suiker plus extra om te bestrooien250 gram
-
sinaasappel ongepeld, in vieren1
-
eieren3
-
100 gram boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukkenzonnebloemolie plus extra voor het invetten100 gram
-
130 g room, elk type (van koemelk)volle yoghurt130 g
-
patisseriebloem250 g
-
bakpoeder15 g
-
zout1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
200.4 mg
Eiweiß
5.6 g
Brennwert
1627 kJ /
388.9 kcal
Fett
15.1 g
Ballaststoffe
0.9 g
gesättigte Fettsäuren
2.6 g
Kohlenhydrate
58.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Keine Bewertungen
Glutenvrij Brood
3 Std. 20 Min
Pasta met crème van pistache
30 Min
Cijfertaart
Keine Bewertungen
Citroen-kokos bliss balletjes
40 Min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Keine Bewertungen
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 Min
Aardappel pannenkoeken
45 Min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Keine Bewertungen
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1 Std. 30 Min
Zachte Appelcake
50 Min
Victoria biscuit gebak
1 Std. 10 Min