Geräte und Zubehör
Sinaasappel Sponge Cake
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std.
8 portie
Zutaten
-
patisseriebloem voor bebloemen cakevorm
-
suiker plus extra om te bestrooien250 gram
-
sinaasappel ongepeld, in vieren1
-
eieren3
-
100 gram boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukkenzonnebloemolie plus extra voor het invetten100 gram
-
130 g room, elk type (van koemelk)volle yoghurt130 g
-
patisseriebloem250 g
-
bakpoeder15 g
-
zout1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
200.4 mg
Eiweiß
5.6 g
Brennwert
1627 kJ /
388.9 kcal
Fett
15.1 g
Ballaststoffe
0.9 g
gesättigte Fettsäuren
2.6 g
Kohlenhydrate
58.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Chicago deep dish-pizza
Keine Bewertungen
Fruit ijs
5 Min
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Keine Bewertungen
Aardappel-wortel hapjes
40 Min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Keine Bewertungen
Frambozen-pistache cake
4 Std. 35 Min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Amandelcake
50 Min
Tomatensoep met Burrata
35 Min
Rijst met kip en champignons
30 Min
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Verse Tomatensoep
30 Min