Geräte und Zubehör
Romige pasta met kip en broccoli
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portie
Zutaten
-
uien gehalveerd120 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
olijfolie20 g
-
kippenborstfilet in blokjes van 2 cm gesneden (ongeveer 250 g)1
-
broccoliroosjes200 g
-
water800 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
oregano, gedroogd1 tl
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
lange pasta300 g
-
roomkaas200 g
-
peterselie, vers grof gehakt, voor de garnering
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
575.1 kcal /
2406.3 kJ
Eiweiß
24.5 g
Fett
24.6 g
Kohlenhydrate
64.2 g
Ballaststoffe
3.1 g
gesättigte Fettsäuren
10.9 g
Natrium
523.9 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Keine Bewertungen
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Kimchi
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Scampi cajun citroen pasta
30 Min
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
Keine Bewertungen
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45 Min
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen
Balletjes met dadels en noten
Keine Bewertungen
Zalm met rijst en champignons
Keine Bewertungen