Geräte und Zubehör
Romige pasta met kip en broccoli
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portie
Zutaten
-
uien gehalveerd120 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
olijfolie20 g
-
kippenborstfilet in blokjes van 2 cm gesneden (ongeveer 250 g)1
-
broccoliroosjes200 g
-
water800 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
oregano, gedroogd1 tl
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
lange pasta300 g
-
roomkaas200 g
-
peterselie, vers grof gehakt, voor de garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
523.9 mg
Eiweiß
24.5 g
Brennwert
2406.3 kJ /
575.1 kcal
Fett
24.6 g
Ballaststoffe
3.1 g
gesättigte Fettsäuren
10.9 g
Kohlenhydrate
64.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sloppy Gold Rush Burgers
Keine Bewertungen
Mediterrane groentepasta
Keine Bewertungen
Rijst met kip en champignons
30 Min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Keine Bewertungen
Omelet Caprese
30 Min
Spaghetti Bolognese
40 Min
Spaghetti carbonara
30 Min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Keine Bewertungen
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 Min
Driedubbele Chocolade Muffins
50 Min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 Min
Risottata met kip en champignons
40 Min