Geräte und Zubehör
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portie
Zutaten
-
ui gehalveerd50 g
-
peterselie, vers (bladeren en deel van de stengel)3 - 4 takjes
-
olijfolie30 g
-
rode paprika in stukken gesneden (ongeveer 2 cm)300 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
zout1 tl
-
bruine suiker10 g
-
gedroogde chilivlokken2 snuifjes
-
kalfsescalope/lapje500 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
244.1 kcal /
1021.1 kJ
Eiweiß
27.9 g
Fett
10 g
Kohlenhydrate
9.4 g
Ballaststoffe
2.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Risottata met kip en champignons
40 Min
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30 Min
Glutenvrij Brood
Keine Bewertungen
Pico de Gallo
Keine Bewertungen
Enchiladas met rundvlees
30 Min
Kweeperentaart
Keine Bewertungen
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
Keine Bewertungen
Thaise pinda kip met kokosrijst
1 Std.
Miso Udon Noedels
Keine Bewertungen
Dadel curry dip
5 Min