Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta

Keine Bewertungen
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 3 Std.
8 portie

Zutaten

  • Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2-3 cm)
    200 g
Lasagne
  • Italiaanse bloem Type 00
    300 g
  • verse jonge spinazie
    70 g
  • eieren
    2
  • olijfolie
    10 g
Bolognese ragout
  • spek, elk soort in blokjes
    120 g
    120 g gedroogde ham, in blokjes
  • selder in stukken gesneden
    80 g
  • wortelen in stukken gesneden
    80 - 100 g
  • uien gehalveerd
    150 - 180 g
  • olijfolie
    25 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
    25 g
  • gemengd gehakt (half varkensvlees en half rundvlees)
    400 g
  • witte wijn, droog
    70 g
    70 g rode wijn
  • tomatenblokjes uit blik
    250 g
  • water warm
    70 g
  • laurierblad, gedroogd
    1
  • tomatenpuree
    30 g
  • zout
    1 tl
  • water om te koken
  • olijfolie om te koken
    1 eetlepel
Béchamel
  • melk
    500 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken
    40 g
  • Italiaanse bloem Type 00
    50 g
  • zout
    ½ tl
  • zwarte peper, gemalen
    2 snuifjes
  • nootmuskaat, gemalen (optional)
    2 snuifjes
Montage
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om in te vetten en als topping

Nährwerte pro 1 portie

Brennwert 549.5 kcal / 2296.9 kJ
Eiweiß 34.5 g
Fett 28.4 g
Kohlenhydrate 43.1 g
Ballaststoffe 3.9 g
gesättigte Fettsäuren 13 g
Natrium 525 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen