Geräte und Zubehör
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
6 portie
Zutaten
-
broccoliroosje300 gram
-
rode paprika in stukken gesneden150 gram
-
appel (alle soorten) gevierendeeld100 gram
-
pijnboompitten30 gram
-
olijfolie25 gram
-
fruitazijn15 gram
-
honing1 theelepel
-
mosterd1 ½ theelepel
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen½ theelepel
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
106.3 kcal /
444.7 kJ
Eiweiß
2.6 g
Fett
7.9 g
Kohlenhydrate
8.3 g
Ballaststoffe
1.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Keine Bewertungen
Pasta met crème van pistache
Keine Bewertungen
Cijfertaart
Keine Bewertungen
Kimchi
Keine Bewertungen
Engelse brunch
Keine Bewertungen
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1 Std. 40 Min
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45 Min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Keine Bewertungen
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
Keine Bewertungen
Zalm met rijst en champignons
Keine Bewertungen