Geräte und Zubehör
Fruit ijs
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
6 portie
Zutaten
-
suiker naar smaak60 g
-
bevroren fruit naar behoefte in stukken gesneden, in één laag ingevroren (zie tip)500 g
-
room, elk type (van koemelk)120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
1 g
Brennwert
560 kJ /
134 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
2.7 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
IJs van Mango en Passievrucht
Keine Bewertungen
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 Min
Appel Pinda Rolls
Keine Bewertungen
Butternutsoep met Curry en Mango
30 Min
Pad Thai
45 Min
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Keine Bewertungen
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20 Min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Keine Bewertungen
Ijs van bevroren fruit
5 Min
Dadel- en Haverdrank
20 Min
Limoncello-Taart
2 Std. 30 Min