Geräte und Zubehör
Fruit ijs
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
6 portie
Zutaten
-
suiker naar smaak60 g
-
bevroren fruit naar behoefte in stukken gesneden, in één laag ingevroren (zie tip)500 g
-
room, elk type (van koemelk)120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
1 g
Brennwert
560 kJ /
134 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
2.7 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Omelet Caprese
30 Min
Butter Chicken
1 Std.
Kimchi
Keine Bewertungen
Ijs van bevroren fruit
5 Min
Pavlova-toren met gemengde bessen
5 Std. 30 Min
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
IJs van Mango en Passievrucht
12 Std.
Sinaasappel Sponge Cake
1 Std.
Tomatensoep met Burrata
35 Min
Rijst met kip en champignons
30 Min
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Verse Tomatensoep
30 Min