Geräte und Zubehör
Fruit ijs
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
6 portie
Zutaten
-
suiker naar smaak60 g
-
bevroren fruit naar behoefte in stukken gesneden, in één laag ingevroren (zie tip)500 g
-
room, elk type (van koemelk)120 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
134 kcal /
560 kJ
Eiweiß
1 g
Fett
7 g
Kohlenhydrate
16 g
Ballaststoffe
2.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rijst met kip en champignons
30 Min
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Keine Bewertungen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Keine Bewertungen
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Keine Bewertungen
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
Keine Bewertungen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Keine Bewertungen
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 Min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Paëlla
50 Min
Amandelcake
50 Min
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Verse Tomatensoep
30 Min