Geräte und Zubehör
Amandelcake
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
12 porties
Zutaten
-
gepelde amandelen200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)85 g
-
eiwitten4
-
zout1 snuifje
-
suiker100 g
-
eierdooiers4
-
citroen sap en schil1
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
amandelschilfers60 g
-
poedersuiker om te bestuiven20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
237.3 kcal /
993 kJ
Eiweiß
6.4 g
Fett
18.2 g
Kohlenhydrate
14.9 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
4.9 g
Natrium
48.4 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Glutenvrij gebak: Puur genieten, zonder compromissen
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije appel- en citroentaart
1 Std. 30 Min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Keine Bewertungen
Groene biscuittaart
Keine Bewertungen
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Keine Bewertungen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Keine Bewertungen
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 Min
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Keine Bewertungen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Keine Bewertungen
Detoxsapje met appel en peer
10 Min
Risottata met kip en champignons
40 Min