Geräte und Zubehör
Amandelcake
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
12 porties
Zutaten
-
gepelde amandelen200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)85 g
-
eiwitten4
-
zout1 snuifje
-
100 g xylitol (suiker-alcohol suikervervanger)suiker100 g
-
eierdooiers4
-
citroen sap en schil1
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
amandelschilfers60 g
-
poedersuiker om te bestuiven20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
48.4 mg
Eiweiß
6.4 g
Brennwert
993 kJ /
237.3 kcal
Fett
18.2 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
4.9 g
Kohlenhydrate
14.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Zachte Appelcake
50 Min
Groente-Omeletten
30 Min
Spaghetti Bolognese
40 Min
Citroen-kokos bliss balletjes
40 Min
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10 Min
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min
Appelmuffins
40 Min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Keine Bewertungen
Creatief Basisbrood
45 Min
Sinaasappel Sponge Cake
1 Std.
Verse Tomatensoep
30 Min