Geräte und Zubehör
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
12 stuks
Zutaten
Glutenvrije cupcakes
-
gepelde amandelen150 g
-
suiker80 g
-
maïszetmeel50 g
-
cacaopoeder2 eetlepels
-
eieren3
-
melk50 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 theelepel
-
plantaardige olie50 g
-
bakpoeder15 g
Boter glazuur
-
boter in blokjes, koud maar niet keihard200 g
-
eiwitten (van medium eieren)2
-
suiker100 g
-
zout2 snuifjes
-
aardbeienconfituur kamertemperatuur4 afgestreken eetlepels
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
155.9 mg
Eiweiß
5.5 g
Brennwert
1429.6 kJ /
341.7 kcal
Fett
25.8 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
9.9 g
Kohlenhydrate
24.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Lolly's met aardbeien
Keine Bewertungen
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1 Std.
Geode cake
Keine Bewertungen
Hugo spritz
25 Std. 10 Min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Keine Bewertungen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Aardbei-lavendel marshmallows
Keine Bewertungen
Taartje met chocolade-praliné
Keine Bewertungen
Appeltaart
1 Std.
Lactosevrije Luikse Wafels
1 Std. 30 Min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Keine Bewertungen
De wafels van de foor
3 Std.