Geräte und Zubehör
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
12 stuks
Zutaten
Glutenvrije cupcakes
-
gepelde amandelen150 g
-
suiker80 g
-
maïszetmeel50 g
-
cacaopoeder2 eetlepels
-
eieren3
-
melk50 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 theelepel
-
plantaardige olie50 g
-
bakpoeder15 g
Boter glazuur
-
boter in blokjes, koud maar niet keihard200 g
-
eiwitten (van medium eieren)2
-
suiker100 g
-
zout2 snuifjes
-
aardbeienconfituur kamertemperatuur4 afgestreken eetlepels
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
341.7 kcal /
1429.6 kJ
Eiweiß
5.5 g
Fett
25.8 g
Kohlenhydrate
24.9 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
9.9 g
Natrium
155.9 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Lactosevrije tiramisu
Keine Bewertungen
Crème brûlée op Portugese wijze
Keine Bewertungen
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Keine Bewertungen
Speculoos Druiven Tiramisu
1 Std.
Mojito
5 Min
Spaghetti Bolognese
40 Min
Sinaasappel Sponge Cake
1 Std.
Vegan boter
Keine Bewertungen
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 Min
Zoet ontbijtbrood
1 Std. 30 Min
Suikervrij bananenbrood
1 Std. 15 Min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Keine Bewertungen