Geräte und Zubehör
Sinaasappelcake en chocolade topping
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 porties
Zutaten
-
boter in stukken, en iets meer voor de vorm120 g
-
bloem en iets meer voor de vorm120 g
-
suiker120 g
-
sinaasappels2
-
eieren2
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
donkere chocolade in stukken100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
24.8 mg
Eiweiß
6.5 g
Brennwert
2049.2 kJ /
491.5 kcal
Fett
29.3 g
Ballaststoffe
3.2 g
gesättigte Fettsäuren
18.8 g
Kohlenhydrate
46.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Savarin
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 Min
Kleverige sesamkip
40 Min
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Keine Bewertungen
Groene biscuittaart
Keine Bewertungen
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 Min
Tunesische Chorba
45 Min
Kaascrackers
2 Std. 30 Min
Karamelijs
Keine Bewertungen
Limoncello-Taart
2 Std. 30 Min
Frambozen-pistache cake
4 Std. 35 Min
Popcorn-ijs
Keine Bewertungen
Marmercake
2 Std.