Geräte und Zubehör
Rundsburgers met kaasvulling
Zubereitung 30 Min
Gesamt 40 Min
8 stuks
Zutaten
-
broodje, droog1
-
water voor het weken
-
peterselie enkel de blaadjes15 g
-
uien doormidden gesneden130 g
-
plantaardige olie20 g
-
ei1
-
rundergehakt600 g
-
mosterd20 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
Cheddar kaas of andere halfzachte kaas, in 8 stukken (3 x 3 cm, 5 mm dik)150 g
-
plantaardige olie
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
22 g
Brennwert
1395 kJ /
333 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
0.7 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Burgertijd!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Keine Bewertungen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Keine Bewertungen
Gozleme
1 Std. 40 Min
Tex-mexburger
4 Std. 25 Min
Kalkoenburgers
Keine Bewertungen
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 Min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 Std. 10 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Familie kip galette
1 Std. 55 Min
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Keine Bewertungen