Geräte und Zubehör
Rundsburgers met kaasvulling
Zubereitung 30 Min
Gesamt 40 Min
8 stuks
Zutaten
-
broodje, droog1
-
water voor het weken
-
peterselie enkel de blaadjes15 g
-
uien doormidden gesneden130 g
-
plantaardige olie20 g
-
ei1
-
rundergehakt600 g
-
mosterd20 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
Cheddar kaas of andere halfzachte kaas, in 8 stukken (3 x 3 cm, 5 mm dik)150 g
-
plantaardige olie
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
22 g
Brennwert
1395 kJ /
333 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
0.7 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Burgertijd!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Balletjes in Spaanse saus
55 Min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Keine Bewertungen
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 Min
Simit - Turkse sesam bagel
2 Std. 10 Min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 Min
Stracciatella drinkyoghurt
12 Std.
Keftedes (gehaktballen)
2 Std. 30 Min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 Min
Vegan baklava
Keine Bewertungen
Kipnuggets
40 Min
Kalkoenburgers
Keine Bewertungen