Geräte und Zubehör
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
kipfilet (± 3 cm)500 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
honing25 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
zout1 tl
-
water500 g
-
courgette in plakjes (1 cm)150 g
-
rode paprika in stukken (3-4 cm)150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
668 mg
Eiweiß
26.8 g
Brennwert
1504.3 kJ /
359.5 kcal
Fett
24.3 g
Ballaststoffe
1.3 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Batch Cooking & Meal Prep
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Ovenschotel van aardappelen
1 Std. 30 Min
Cashew brood wentelteefjes
Keine Bewertungen
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Keine Bewertungen
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 Std. 10 Min
Schiacciata met gerookte zalm
Keine Bewertungen
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Keine Bewertungen
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min
Gestoomde spiegeleieren
15 Min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 Min
Rijst met groentemix
55 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min