Geräte und Zubehör
Bosbessen cheesecake-ijs
Zubereitung 5 Min
Gesamt 14 Std. 35 Min
8 porties
Zutaten
Cheesecake-ijs
-
suiker150 g
-
eierdooiers6
-
melk260 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
zout½ tl
-
roomkaas in stukken250 g
-
room, min. 30% vet430 g
Bosbessensaus
-
blauwe bessen250 g
-
suiker180 g
-
vers geperst citroensap20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
309.8 mg
Eiweiß
6.7 g
Brennwert
2088.4 kJ /
499.1 kcal
Fett
30.5 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
17.5 g
Kohlenhydrate
52.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ice Ice Baby
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Prime Board
Brak ocen
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 min
Brioche
5 godz.
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Brak ocen
Warme chocolademelk op een stokje
1 godz. 20 min
Asperges en prosciutto cannoli
Brak ocen
Gezouten-Karamelijs
14 godz.
Vegan red velvet cupcakes
4 godz.
Karamelsaus
1 godz. 30 min
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 godz.
Kwarktaart in potjes
4 godz.