
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Karamelsaus
- 250 g witte suiker
- 200 - 250 g room, 35% vet
- 1030 g water
- 1 tl citroensap
- 30 g boter (indien mogelijk in één stuk)
- 1 el azijn
Karameltaart
- 120 g boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten
- 200 g bloem en iets meer om te bestuiven
- 3 eieren
- 80 g suiker
- 120 g melk
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
- 11 g bakpoeder (1 zakje)
- Nährwerte
- pro 1 stuk
- Brennwert
- 358.7 kcal / 1485.1 kJ
- Eiweiß
- 4.4 g
- Fett
- 19.4 g
- Kohlenhydrate
- 40.8 g
- Ballaststoffe
- 0.6 g
- gesättigte Fettsäuren
- 11.7 g
- Natrium
- 174.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
Keine Bewertungen
Geode cake
Keine Bewertungen
Sinaasappel sponge cake
Keine Bewertungen
Lactosevrije luikse wafels
Keine Bewertungen
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Keine Bewertungen
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 Std.
Suikervrij bananenbrood
1 Std. 15 Min
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Keine Bewertungen
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Keine Bewertungen
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Keine Bewertungen