
Geräte und Zubehör
Karameltaart
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 3 Std. 50 Min
12 stuks
Zutaten
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room, 35% vet200 - 250 g
-
water1030 g
-
citroensap1 tl
-
boter (indien mogelijk in één stuk)30 g
-
azijn1 el
Karameltaart
-
boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten120 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven200 g
-
eieren3
-
suiker80 g
-
melk120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bakpoeder (1 zakje)11 g
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
358.7 kcal /
1485.1 kJ
Eiweiß
4.4 g
Fett
19.4 g
Kohlenhydrate
40.8 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
11.7 g
Natrium
174.3 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Soefganiots
2 Std.
Crème karamel (flan)
5 Std. 30 Min
Yoghurtcake
1 Std. 40 Min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 Std. 30 Min
Tequila 'Refresher'
5 Min
Vegan kruimeldeeg
45 Min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 Std. 15 Min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Keine Bewertungen
Cashew brood wentelteefjes
Keine Bewertungen
Flatbread gevuld met mozzarella
45 Min
Gestoomde citroencake
2 Std. 20 Min
Sinaasappelcake
1 Std.