Geräte und Zubehör
Frambozen-pistache cake
Zubereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 35 Min
6 porties
Zutaten
De pistache ganache (de dag ervoor)
-
slagroom300 g
-
witte chocolade in stukken150 g
-
pistachepasta30 g
Het taartdeeg (op de dag zelf)
-
boter in stukken50 g
-
suiker120 g
-
eieren (150 g hele eieren)3
-
acaciahoning50 g
-
fleur de sel1 snuifje
-
slagroom80 g
-
bakpoeder6 g
-
bloem150 g
-
pistachepasta50 g
-
frambozen (zie tip), en een beetje meer voor de afwerking120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
287.8 mg
Eiweiß
11.3 g
Brennwert
3030.3 kJ /
725.2 kcal
Fett
42.2 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
24.7 g
Kohlenhydrate
73.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ouders verwennen
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Nessuna valutazione
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Nessuna valutazione
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Nessuna valutazione
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Nessuna valutazione
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Nessuna valutazione
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Nessuna valutazione
Glazuur
5min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Veenbes & rode biet koekjes
2h 40min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Nessuna valutazione
Blue Hawaii
Nessuna valutazione