
Geräte und Zubehör
Frambozen-pistache cake
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 35 Min
6 porties
Zutaten
De pistache ganache (de dag ervoor)
-
slagroom300 g
-
witte chocolade in stukken150 g
-
pistachepasta30 g
Het taartdeeg (op de dag zelf)
-
boter in stukken50 g
-
suiker120 g
-
eieren (150 g hele eieren)3
-
acaciahoning50 g
-
fleur de sel1 snuifje
-
slagroom80 g
-
bakpoeder6 g
-
bloem150 g
-
pistachepasta50 g
-
frambozen (zie tip), en een beetje meer voor de afwerking120 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
725.2 kcal /
3030.3 kJ
Eiweiß
11.3 g
Fett
42.2 g
Kohlenhydrate
73.2 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
24.7 g
Natrium
287.8 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Ouders verwennen
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Keine Bewertungen
Paashaas macarons
Keine Bewertungen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
Kerstman macarons
3 Std. 20 Min
Bijentaart met glazuur
1 Std. 25 Min
Keftedes (gehaktballen)
Keine Bewertungen
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Keine Bewertungen
Kwarktaartjes met pistache en mango
2 Std. 30 Min
Taart met karamel en vanille
4 Std. 30 Min
Vegan cheddar mac & cheese
Keine Bewertungen
De wafels van de foor
3 Std.
Gebakken aardappelpuree monsters
Keine Bewertungen