
Geräte und Zubehör
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 porties
Zutaten
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd150 g
-
olie20 g
-
lamsvlees (schouder of been), in stukken500 g
-
Turkse peperpasta (Biber Salçası)30 g
-
tomaten in vier gesneden150 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen komijn1 tl
-
vers gemalen peper½ tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
gemalen gedroogde rozemarijn½ tl
-
laurierbladeren2
-
bloem30 g
-
water150 g
-
azijn20 g
-
groene paprika in ringen150 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
273 kcal /
1144 kJ
Eiweiß
28 g
Fett
13 g
Kohlenhydrate
12 g
Ballaststoffe
2.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Lekkers uit Turkije
9 Rezepte
Benelux
Benelux

Ramadan
20 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 Std.
Shakshuka
50 Min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 Min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Scandinavische brunch
Keine Bewertungen
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 Std.
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Hainanese kiprijst
1 Std. 20 Min
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 Min
Russische salade
Keine Bewertungen
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 Min