Geräte und Zubehör
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 porties
Zutaten
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd150 g
-
olie20 g
-
lamsvlees (schouder of been), in stukken500 g
-
Turkse peperpasta (Biber Salçası)30 g
-
tomaten in vier gesneden150 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen komijn1 tl
-
vers gemalen peper½ tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
½ tl gedroogde tijmgemalen gedroogde rozemarijn½ tl
-
laurierbladeren2
-
bloem30 g
-
water150 g
-
azijn20 g
-
groene paprika in ringen150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
28 g
Brennwert
1144 kJ /
273 kcal
Fett
13 g
Ballaststoffe
2.2 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekkers uit Turkije
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Ramadan
20 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Butternutsoep met Curry en Mango
30 Min
Zalm met rijst en champignons
30 Min
Vegan Oesterzwam Soep
40 Min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Ovenburger
1 Std. 45 Min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 Std. 30 Min
Lamscurry
1 Std.
Bibimbap burrito
45 Min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 Std.
Baklava kaastaart
Keine Bewertungen
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 Std. 5 Min