Geräte und Zubehör
Drie kaas pides
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
4 porties
Zutaten
Deeg
-
olijfolie20 g
-
water150 g
-
suiker1 tl
-
gedroogde gist2 tl
-
bloem en iets meer om te bestuiven300 g
-
zout½ tl
Kaasvulling
-
verse munt enkel de bladeren8 takjes
-
Cheddar kaas in stukken (2-3 cm)80 g
-
mozzarella in stukken (2-3 cm)80 g
-
feta kaas verkruimeld130 g
Montage
-
eierdooier licht geklopt1
-
sesamzaad1 tl
-
eieren4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
973.5 mg
Eiweiß
33.1 g
Brennwert
2746.8 kJ /
654 kcal
Fett
31.3 g
Ballaststoffe
4.1 g
gesättigte Fettsäuren
14.8 g
Kohlenhydrate
57.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekkers uit Turkije
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Ramadan
20 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35min
Inktvis "à Lagareiro"
Pas d’évaluation
Temaki Sushi
Pas d’évaluation
Harira
7h
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Soefganiots
2h
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Gestoomde kip op zijn geheel
Pas d’évaluation
Sapje van rucola en waterkers
Pas d’évaluation
Avocadosap met dadels
5min
Ezogelin Soep
1h 5min