Geräte und Zubehör
Drie kaas pides
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
4 porties
Zutaten
Deeg
-
olijfolie20 g
-
water150 g
-
suiker1 tl
-
gedroogde gist2 tl
-
bloem en iets meer om te bestuiven300 g
-
zout½ tl
Kaasvulling
-
verse munt enkel de bladeren8 takjes
-
Cheddar kaas in stukken (2-3 cm)80 g
-
mozzarella in stukken (2-3 cm)80 g
-
feta kaas verkruimeld130 g
Montage
-
eierdooier licht geklopt1
-
sesamzaad1 tl
-
eieren4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
973.5 mg
Eiweiß
33.1 g
Brennwert
2746.8 kJ /
654 kcal
Fett
31.3 g
Ballaststoffe
4.1 g
gesättigte Fettsäuren
14.8 g
Kohlenhydrate
57.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekkers uit Turkije
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Ramadan
20 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dubai Chocolate Macarons
Keine Bewertungen
Cholent
Keine Bewertungen
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Simit - Turkse sesam bagel
2 Std. 10 Min
Iers sodabrood
Keine Bewertungen
Driedubbele chocoladetaart
2 Std. 30 Min
Volkoren hamburgerbroodjes
2 Std. 50 Min
Sushi tacos
1 Std.
Soefganiots
2 Std.
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2 Std.
Batbout met kaas
30 Min
Bulgur en rode linzensoep
50 Min