
Geräte und Zubehör
Bulgur en rode linzensoep
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
uien gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook naar eigen smaak2 - 3
-
tomatenpuree (geconcentreerd)40 g
-
boter in stukken30 g
-
rode linzen200 g
-
gedroogde munt2 el
-
rijst30 g
-
bulgur20 g
-
zout naar eigen smaak1 ½ - 1 ¾ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
rode chilivlokken naar eigen smaak¼ tl
-
water op kamertemperatuur1470 g
-
citroen in partjes1
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
396.5 kcal /
1660 kJ
Eiweiß
15 g
Fett
7.3 g
Kohlenhydrate
38 g
Ballaststoffe
10.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Crème brûlée op Portugese wijze
Keine Bewertungen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Keine Bewertungen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
Keine Bewertungen
Shakshuka
50 Min
Stevige linzenchili
50 Min
Zoetzure tempé
Keine Bewertungen
Citroen en yoghurt dessert
Keine Bewertungen
Simit - Turkse sesam bagel
2 Std. 10 Min
Drie kaas pides
1 Std. 40 Min
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min
Avocadosap met dadels
5 Min