Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous

Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous

5.0 3 Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties

Zutaten

Marokkaanse Chermoula marinade en saus
  • verse koriander in stukken
    20 g
  • olijfolie en iets meer om in te vetten
    20 g
  • citroensap
    2 el
  • teentjes knoflook
    2
  • zoete paprikapoeder
    2 el
  • gemalen komijn
    1 el
  • zout
    1 tl
  • gemalen gember
    1 tl
  • gemalen cayennepeper (optional)
    1 tl
  • water
    60 g
  • olijfolie
    20 g
Vis
  • goudbrasem hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 31 cm lang, ± 600 g in totaal
    1
    600 g witvisfilet, met of zonder vel
  • wortelen in diagonale plakjes (± 3 mm)
    150 g
  • tomaten in plakjes (± 1 cm)
    300 g
  • groene en rode paprika's (mix) in plakjes (± 1 cm)
    150 - 200 g
  • verse chilipepers (optional) in plakjes (± 5 mm)
    2
  • aardappelen in plakjes (± 3 mm)
    100 g
  • citroen in plakjes (± 5 mm)
    1
  • ontpitte zwarte olijven
    50 g
  • zout
    ½ tl
  • gemalen zwarte peper
    ½ tl
Couscous
  • couscous
    250 g
  • ontpitte dadels
    70 g
  • water
    250 g
  • groentebouillonpasta
    1 el
  • zout naar eigen smaak
    ½ tl
  • verse korianderbladeren
    2 el

Nährwerte pro 1 portie

Brennwert 695.4 kcal / 2909.4 kJ
Eiweiß 52.4 g
Fett 18 g
Kohlenhydrate 82.8 g
Ballaststoffe 10.4 g
gesättigte Fettsäuren 3 g
Natrium 2030.9 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen