Geräte und Zubehör
Noedelsoep
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 porties
Zutaten
-
uien in helften gesneden40 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie40 g
-
vermicelli (dunne korte pasta voor soepen)100 g
-
tomaten in stukken gesneden250 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
huisgemaakte bouillonpasta2 el
-
gemalen komijn (optional) naar smaak½ - 1 tl
-
water800 g
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
3 g
Brennwert
568 kJ /
136 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
1.8 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Butter Chicken
Keine Bewertungen
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Keine Bewertungen
Mai tai
10 Min
Thaise burgers
35 Min
Geroerbakte noedels met groenten
30 Min
Mexicaanse kippensoep
40 Min
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Canapé met ei
10 Min
Gestoomde marmercake
1 Std. 30 Min
Griekse varkensstoofpot
45 Min