Geräte und Zubehör
Gozleme
Zubereitung 1 Std. 30 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
16 porties
Zutaten
Deeg
-
melk200 g
-
ei1
-
olijfolie40 g
-
Griekse yoghurt150 g
-
gedroogde gist2 tl
-
bloem en iets meer om te bestuiven600 g
-
bakpoeder½ tl
-
suiker1 tl
-
zout½ tl
Vulling
-
Cheddar kaas in stukken150 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren5 takjes
-
verse jonge spinazie60 g
-
olijfolie40 g
-
teentjes knoflook5
-
gele ui in vieren gesneden1
-
gemalen komijn1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
paprikapoeder1 tl
-
gehakt vlees (kip, rund of lam)500 g
-
bloem1 el
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
citroensap30 g
-
feta kaas verkruimeld250 g
-
olijfolie in spray, om te bakken
-
citroen in partjes, om op te dienen1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
386.4 mg
Eiweiß
18.2 g
Brennwert
1541.2 kJ /
366.9 kcal
Fett
18.5 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
7.5 g
Kohlenhydrate
30.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekkers uit Turkije
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Ramadan
20 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan red velvet cupcakes
4 Std.
Avocadosap met dadels
5 Min
Miso Udon Noedels
20 Min
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Keine Bewertungen
Tumis Buncis
Keine Bewertungen
Vegan Sinaasappel Croissants
Keine Bewertungen
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.
Kokosnoot en chocoladesorbet
Keine Bewertungen
Batbout met kaas
30 Min