Geräte und Zubehör
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
Salad
-
green apple unpeeled, quartered and cored (see tip)150 g
-
celery stalks150 g
-
fennel bulb cut in pieces (4 cm x 4 cm x 7 cm)150 g
Dressing
-
fresh dill leaves only20 g
-
extra virgin olive oil80 g
-
Dijon mustard15 g
-
plain yoghurt50 g
-
red wine vinegar15 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
26 mg
Eiweiß
0.4 g
Brennwert
223.8 kJ /
53.5 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
1.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 Min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 Min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 Min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Fennel Apple Salad
20 Min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 Min
Aubergine and Lentil Salad
40 Min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 Min