Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Polenta
- 1 eggplant (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (5mm thickness)
- sea salt, to sprinkle, plus extra to season
- 200 g polenta
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 900 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 zucchinis (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (3 mm thickness)
- 4 tbsp extra virgin olive oil, to fry, plus an extra 25g
- 20 g salted butter
- 2 garlic cloves
- 1 medium onion, cut into quarters
- 200 g capsicum, yellow or orange, cut into strips (5 mm)
- 1 tsp dried mixed herbs
- 3 - 4 tomatoes, ripe but firm, cut into slices
- 250 g cream cheese, cut into small pieces
- ground black pepper, to season
- fresh basil, leaves only, to garnish
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1598.1 kJ / 381.9 kcal
- Eiweiß
- 10.8 g
- Kohlenhydrate
- 30.4 g
- Fett
- 27.2 g
- gesättigte Fettsäuren
- 11.3 g
- Ballaststoffe
- 10 g
- Natrium
- 333.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Warm bulgur salad with orange dressing
40min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Hummus with Peas and Beans
25min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
Eggplant and ricotta involtini
1u. 20min
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1u. 20min
Leek and ham tart
1h 55min