Geräte und Zubehör
Sage and buckwheat stuffing balls
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
filtered water500 g
-
dried porcini mushrooms30 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
dried bay leaf1
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salt¾ tsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
buckwheat groats180 g
-
brown onions cut into halves2
-
garlic cloves2
-
dried sage2 tsp
-
dried mixed herbs½ tsp
-
apple cored and cut into quarters1
-
slivered almonds25 g
-
psyllium husks10 g
-
ground black pepper1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
5.8 g
Brennwert
953.1 kJ /
226.9 kcal
Fett
9.1 g
Ballaststoffe
7.5 g
Kohlenhydrate
27 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant to Plate
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Vegan butter
8 Std. 5 Min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Celeriac parmigiana
1 Std. 10 Min
Pea and garden mint fritters
25 Min
Vegie crackers
12 Std. 10 Min
Soy bread with seeds
3 Std. 50 Min
Tofu 'sour cream'
5 Min
Chilli con tempeh
20 Min
Pumpkin, carrot and herb bread
1 Std. 30 Min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 Min
Smoky Mexican bean soup
35 Min