Geräte und Zubehör
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 portions
Zutaten
Mexican slaw
-
red cabbage core removed, cut into wedges to fit feeder tube300 g
-
fennel bulb cut into quarters to fit feeder tube½
-
green apple unpeeled, cored and cut into wedges to fit feeder tube1
Jalapeño dressing
-
pickled jalapeño chillies40 g
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces2
-
sour cream120 g
-
Tabasco® sauce5 drops
-
sweet smoked paprika¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
fresh chives chopped, to garnish
-
freshly squeezed lime juice to drizzle
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
326.9 mg
Eiweiß
2.2 g
Brennwert
482.6 kJ /
115.4 kcal
Fett
6.3 g
Ballaststoffe
3.7 g
gesättigte Fettsäuren
3.5 g
Kohlenhydrate
14.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Colourful quinoa salad
40 Min
Celery leaf gremolata
5 Min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 Min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 Min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Pumpkin and ginger soup
35 Min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Broccoli stem falafel
25 Std. 40 Min
Sweetcorn and black rice salad
1 Std.
Gwinganna nut and seed bread
3 Std. 25 Min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min