Geräte und Zubehör
Pork and lentils with onion and radish pickle
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Onion and radish pickle
-
red onion cut into thin slices (see Tip)½
-
radishes trimmed and cut into thin slices (see Tip)2
-
red wine vinegar2 tbsp
-
caster sugar1 tbsp
Pork with lentils
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
olive oil40 g
-
French mustard30 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
pork fillets trimmed and cut into halves800 g
-
crème fraîche200 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
hot water1000 g
-
canned lentils rinsed and drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
dried bay leaves2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
508.2 mg
Eiweiß
80.6 g
Brennwert
4470.9 kJ /
1064.5 kcal
Fett
46.5 g
Ballaststoffe
15.3 g
gesättigte Fettsäuren
22.4 g
Kohlenhydrate
72 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in a Flash
91 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Thai beef salad with noodles
1 Std.
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 Min
Spring greens with grapefruit
30 Min
Rabbit stew
1 Std.
Miso chicken and rice
1 Std. 30 Min
Asian beef salad with peanut dressing
30 Min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 Std. 45 Min
Thai chilli chicken and basil
30 Min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1 Std.