
Kompatible Versionen
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Maple tahini dressing
- 2 sprigs fresh parsley leaves only
- 70 g tahini
- 30 g pure maple syrup
- 1 lemon juice only
- ¼ tsp cayenne pepper
- ¼ tsp sea salt
- 40 g water
Vegetable salad
- 100 g quinoa
- water to soak
- 600 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 150 g green beans trimmed and cut in halves
- 2 zucchini cut into slices (1 cm)
- 1 bunch asparagus trimmed and cut into pieces
- extra virgin olive oil to drizzle
- sea salt to season
- ground black pepper to season
- 120 g mixed baby salad leaves
- 100 g labne or yoghurt cheese, to serve
- 3 fresh figs cut into quarters
- 3 tbsp slivered almonds toasted, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 238.5 kcal / 997.8 kJ
- Eiweiß
- 8.5 g
- Fett
- 10.9 g
- Kohlenhydrate
- 29.9 g
- Ballaststoffe
- 6.2 g
- gesättigte Fettsäuren
- 1.6 g
- Natrium
- 136.9 mg
Alternative Rezepte
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 Min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 Std. 40 Min
Strawberry and ginger spritz mocktail
15 Min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 Std. 35 Min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 Min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 Min
Meatballs with chilli cheese potatoes
1 Std.
Spinach and chorizo filo pies
45 Min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 Min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 Min
Passion fruit mojito mocktail
15 Min