Geräte und Zubehör
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
2 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil spray
-
red onion cut into 1 cm wedges100 g
-
red capsicum deseeded and cut in strips (5 mm x 4-5 cm)150 g
-
water110 g
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
canned kidney beans no-added salt, rinsed and drained400 g
-
canned diced tomatoes no-added salt400 g
-
balsamic vinegar2 tsp
-
natural yoghurt high protein (see Tip)95 g
-
avocado flesh only, sliced, to serve200 g
-
fresh coriander leaves only6 sprigs
-
ground black pepper to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
81.5 mg
Eiweiß
18.5 g
Brennwert
1930 kJ /
461.5 kcal
Fett
18.5 g
Ballaststoffe
22.5 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
45 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Honey soy tofu with steamed rice
40 Min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 Std. 25 Min
Vegetable Massaman curry
45 Min
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72 Std. 30 Min
Sweet potato lentil pie
50 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Ancho chilli bean bowl
1 Std.
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Bean ratatouille with halloumi
30 Min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min
Zucchini cheddar slice
45 Min