Geräte und Zubehör
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
6 pieces
Zutaten
Grain free wraps
-
Parmesan cut into pieces (3 cm)150 g
-
milk160 g
-
extra virgin olive oil plus extra to fry60 g
-
egg1
-
arrowroot flour170 g
-
sea salt1 tsp
Filling
-
zucchini (approx 150 g), trimmed½
-
carrot (approx 150 g), peeled and trimmed1
-
red onion50 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
can kidney beans rinsed and drained800 g
-
water100 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)½ tsp
-
tomato paste20 g
-
ground cayenne pepper3 pinches
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tomatoes diced2
-
guacamole to serve (see Tip)
-
fresh coriander leaves only½ bunch
-
dried chilli flakes to sprinkle (optional)
-
lime cut into wedges1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
1178.3 mg
Eiweiß
19.4 g
Brennwert
2059.8 kJ /
492.3 kcal
Fett
23.1 g
Ballaststoffe
9.6 g
gesättigte Fettsäuren
7.2 g
Kohlenhydrate
53.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Vegetable Massaman curry
45 Min
Sweet potato lentil pie
50 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
No-roll cheesy broccoli quiche
1 Std. 25 Min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Keine Bewertungen
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 Min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min
Bean ratatouille with halloumi
30 Min
Zucchini cheddar slice
45 Min