Geräte und Zubehör
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 8 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
Walnut pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces50 g
-
shelled walnuts50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves30 g
-
olive oil100 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Slow cooked beans
-
olive oil20 g
-
garlic cloves cut into halves3
-
brown onion cut into wedges (1 cm)200 g
-
carrots cut into pieces (2 cm)120 g
-
celery cut into pieces (2 cm)60 g
-
dried navy beans (dried weight), soaked overnight, then drained (see Tips)200 g
-
water200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato passata400 g
-
dried oregano2 tsp
-
crusty bread to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1915 mg
Eiweiß
25.7 g
Brennwert
3294.3 kJ /
784.4 kcal
Fett
442.4 g
Ballaststoffe
19.1 g
gesättigte Fettsäuren
8.2 g
Kohlenhydrate
59.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slow cook (TM6) with blade cover
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 Std. 55 Min
Boston baked beans
30 Std. 45 Min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Refried beans
10 Min
Hoisin tofu with brown rice
50 Min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Espresso "baked" beans
35 Min
Banana oat clusters
55 Min
Pulled BBQ jackfruit
25 Min
Brown rice salad
40 Min