Geräte und Zubehör
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
Zubereitung 35 Min
Gesamt 24 Std. 50 Min
6 portions
Zutaten
-
dried green lentils300 g
-
water for soaking
Falafel
-
brown onion cut into halves150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves15 g
-
fresh coriander leaves15 g
-
ground cumin3 tsp
-
ras el hanout (see Tips)2 tsp
-
salt1 tsp
-
olive oil for shallow frying300 g
Vegetables
-
carrot cut into pieces200 g
-
white cabbage cut into pieces300 g
-
water400 g
-
sweet potato cut into dice (1 cm)300 g
-
broccoli broken into small florets300 g
Dressing and assembly
-
natural yoghurt200 g
-
honey10 g
-
lemon juice20 g
-
salt to taste2 pinches
-
ground white pepper to taste2 pinches
-
fresh chives cut into pieces5 sprigs
-
pomegranate arils (optional)1 - 2 tbsp
-
fresh baby spinach leaves30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
497.5 mg
Eiweiß
19.1 g
Brennwert
1547.8 kJ /
368.5 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
14.3 g
gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
44.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Nourishing bowls
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Hearty lentil chilli
50 Min
Satay noodle salad
35 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Yasai miso ramen
35 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Caribbean curry
40 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Couscous tahini bowl
30 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Soba noodle and tofu salad
35 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.