Kompatible Versionen
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 g fresh silverbeet (approx. 1 bunch), stalks removed, leaves cut into strips (2-3 cm)
- 200 g fennel bulb, trimmed and cut into thin slices (1-2 mm)
- 4 spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tsp sumac
- 2 star anise
- 1 tbsp soy sauce
- 2 tbsp avocado oil
- 500 g water
- 250 g vine-ripened cherry tomatoes
- 1 tbsp pumpkin seeds, to serve (optional)
- 1 tbsp sunflower seeds, to serve (optional)
- 4 eggs, fried, to serve
- ground black pepper, to season
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 980 kJ / 233.3 kcal
- Eiweiß
- 10.4 g
- Kohlenhydrate
- 5.1 g
- Fett
- 18.5 g
- gesättigte Fettsäuren
- 4.1 g
- Ballaststoffe
- 4.3 g
- Natrium
- 575.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 Min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 Min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1sa 55 dk
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Freekeh and broad bean salad
2 Std. 30 Min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 Std. 35 Min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min