Geräte und Zubehör
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
8 portions
Zutaten
-
buckwheat groats60 g
-
water600 g
-
sea salt plus an extra 1-2 pinches to season½ tsp
-
garlic clove1
-
bacon cut into pieces (2 cm)250 g
-
olive oil1 tbsp
-
white wine vinegar80 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
pure maple syrup1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
Brussels sprouts trimmed and outer leaves removed500 g
-
pine nuts1 tbsp
-
Parmesan cheese shaved25 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
849.3 mg
Eiweiß
11.4 g
Brennwert
638.3 kJ /
152 kcal
Fett
6.6 g
Ballaststoffe
3.8 g
gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
9.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus on Buckwheat
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Broccoli salad
10 Min
Lentil hotpot
12 Std. 45 Min
Zucchini soup
25 Min
Asparagus and broad bean salad
25 Min
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Pear blueberry quinoa crumbles
35 Min
Quinoa tabouli
12 Std. 40 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 Std.