Geräte und Zubehör
Crunchy seeded broccoli
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)40 g
-
sunflower seeds1 tbsp
-
linseeds (flaxseeds) (flaxseeds)1 tbsp
-
coconut flour20 g
-
sumac1 tbsp
-
dukkah (optional - see Tips)2 tbsp
-
eggs2
-
broccoli cut into florets350 g
-
olive oil spray
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
367.2 mg
Eiweiß
10 g
Brennwert
709.3 kJ /
167.7 kcal
Fett
11.9 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Kohlenhydrate
3.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eat Well
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Spiced chocolate doughnuts
45 Min
Fennel, freekeh and orange salad
2 Std. 25 Min
Ham and cheese quinoa muffins
1 Std. 30 Min
Fig and walnut ice cream
8 Std. 40 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1 Std. 15 Min
Mediterranean carrot fritters
1 Std.
Coconut and beetroot balls
40 Min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Apricot macadamia biscuits
40 Min
Quinoa salad with mango salsa
1 Std.
Carrot cake bliss balls
40 Min