Geräte und Zubehör
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
Zubereitung 8 Std. 15 Min
Gesamt 20 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
dried navy beans (see Tips)200 g
-
water for soaking
Walnut pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
walnuts50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only30 g
-
olive oil100 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Slow cooked beans
-
olive oil20 g
-
garlic cloves cut into halves3
-
brown onion cut into wedges (1 cm)200 g
-
carrots cut into pieces (2 cm)120 g
-
celery cut into pieces (2 cm)60 g
-
water200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato passata400 g
-
dried oregano2 tsp
-
crusty bread to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1915 mg
Eiweiß
25.7 g
Brennwert
3294.3 kJ /
784.4 kcal
Fett
442.4 g
Ballaststoffe
19.1 g
gesättigte Fettsäuren
8.2 g
Kohlenhydrate
59.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slow cook (TM5) with blade cover
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Hearty lentil chilli
50 Min
Lentil hotpot
12 Std. 45 Min
Mediterranean capsicums
2 Std.
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Lentil curry (dahl)
30 Min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 Std. 5 Min
Vegetable pilaf
1 Std.
Autumn vegetable gratin
50 Min
Miso soup
30 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min