Geräte und Zubehör
Fennel, date and nut bread
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
10 slices
Zutaten
Nut paste
-
macadamia oil (see Tips)55 g
-
raw almonds400 g
-
pumpkin seeds100 g
-
sunflower seeds100 g
-
sesame seeds60 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
caster sugar (optional)1 tbsp
Bread
-
oil for greasing
-
pitted Medjool dates120 g
-
dried figs cut into halves70 g
-
fennel seeds1 tsp
-
eggs4
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
slivered almonds for garnishing (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
197.1 mg
Eiweiß
19.2 g
Brennwert
2332.6 kJ /
555.3 kcal
Fett
45 g
Ballaststoffe
7.7 g
gesättigte Fettsäuren
4.7 g
Kohlenhydrate
17.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegetarian Kitchen
87 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Breakfast bars
40min
Pumpkin, carrot and herb bread
1u. 30min
Pumpkin and turmeric loaf
1u. 50min
Healthy biscuits
35min
Zucchini slice
45min
Apricot macadamia biscuits
40min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1u. 25min
Apple, pear and bay leaf cake
1u. 15min
Raw strawberry cheesecake
7u. 45min
Healthy banana bread
1u. 15min
Chocolate fruit and nut squares
1u. 10min
Orange and almond cake
2u. 20min