Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g olive oil
- 2 tbsp lemon juice
- ½ tsp salt
- 24 raw prawns, peeled and deveined
- 80 g brown onions, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 500 g cucumbers, cut into pieces
- 1 lemon, cut into slices, each slice quartered
- 500 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g full cream milk
- 40 g plain flour
- 2 tbsp fresh dill, leaves only (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 733 kJ / 175 kcal
- Eiweiß
- 12 g
- Kohlenhydrate
- 10 g
- Fett
- 9 g
- Ballaststoffe
- 1.4 g
Alternative Rezepte
Warm wasabi potato salad
30 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
White fish wrapped in banana leaves
2h 20min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8u. 30min
Chicken broth with bread dumplings
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Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1h 40min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 godz. 15 min
Strawberry champagne cake
3h 10min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min
Maple bread and butter pudding with walnut crumble
1h 30min
Citrus seafood salad
1 godz.