Geräte und Zubehör
Mushroom tart
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
puff pastry (approx. 2 sheets - see Tip)250 g
-
mozzarella cheese cut into pieces50 g
-
tasty cheese cut into pieces100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
fresh mushrooms of choice; 400 g cut into quarters and 200 g cut into slices600 g
-
salt1 tsp
-
Port (fortified wine)30 g
-
eggs4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
685.8 mg
Eiweiß
15.8 g
Brennwert
1454.7 kJ /
346.4 kcal
Fett
23.5 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
10.9 g
Kohlenhydrate
14.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus on: Mushrooms
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40 Min
Zucchini, Brie and basil soup
35 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 Std. 5 Min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 Min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 Std.
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 Min
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Fresh tomato tart
40 Min