![Mushroom freekeh risotto with spring onion oil Mushroom freekeh risotto with spring onion oil](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/73a1d2dd-bca2-4e00-8049-07758bf11ad1/Derivates/5c3d1248-e84c-4044-bb96-1f40870d4583.jpg)
Kompatible Versionen
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Spring onion oil
- 1 bunch spring onions/shallots
- 250 g olive oil
Mushroom freekeh
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 40 g extra virgin olive oil
- 250 g cracked freekeh
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g fresh mushrooms, of choice, cut into slices (see Tips)
- 700 g water
- freshly squeezed lemon juice, to serve
- ground black pepper, to serve
- spring onion/shallot, sliced, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2286.3 kJ / 544.4 kcal
- Eiweiß
- 14.1 g
- Kohlenhydrate
- 46.4 g
- Fett
- 33.3 g
- gesättigte Fettsäuren
- 11 g
- Ballaststoffe
- 7.1 g
- Natrium
- 489.8 mg
Alternative Rezepte
Ribollita
50 min
Mushroom bolognaise
45 min
Porcini mushroom risotto
35 min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 min
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24 Std. 40 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Eggplant and ricotta involtini
1 godz. 20 min
Summer tomato and gin pasta sauce
35 min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55 min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3u.
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 godz. 40 min