Geräte und Zubehör
Spanish green lentil and chorizo soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 12 Std. 45 Min
6 portions
Zutaten
Soup
-
dried green lentils150 g
-
water plus extra for soaking600 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic clove1
-
red capsicum deseeded and cut into pieces1
-
ground smoked paprika½ tsp
-
olive oil30 g
-
carrot cut into pieces1
-
celery stalks cut into pieces2
-
pumpkin cut into cubes (2-3 cm)100 g
-
dried bay leaf1
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
chorizo sausage (approx. 250 g), cut into slices (1 cm)2
Pancetta croutons
-
bread each slice cut into 3 strips4 slices
-
pancetta12 slices
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2117.1 mg
Eiweiß
21.2 g
Brennwert
1382.4 kJ /
329.1 kcal
Fett
16.3 g
Ballaststoffe
6.9 g
gesättigte Fettsäuren
4.6 g
Kohlenhydrate
22.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Tuscan bean soup
30 Min
Vegetarian chilli
35 Min
Tuscan bean soup
40 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Freekeh and broad bean salad
2 Std. 30 Min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 Min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Pulse and pumpkin curry
30 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.