Crunchy carrot salad

Crunchy carrot salad

4.5 57 Bewertungen
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
6 portions

Zutaten

  • orange zest only, no white pith
    ½
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    6 sprigs
  • orange juice (approx. 1 orange)
    30 g
  • carrots (approx. 4), peeled and cut into thirds
    450 g
  • green apple cut into quarters and cores removed
    250 g
  • celery stalks (approx. 120 g), cut into halves
    2
  • sea salt (optional)
    1 pinch
  • walnuts chopped (optional)
    60 g
  • olive oil (optional)
    1 tbsp

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 77 mg
Eiweiß 2.4 g
Brennwert 609 kJ / 145 kcal
Fett 10 g
Ballaststoffe 5 g
gesättigte Fettsäuren 0.9 g
Kohlenhydrate 9.5 g

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