Geräte und Zubehör
Mexican corn salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
6 portions
Zutaten
-
water1000 g
-
sea salt plus an extra 2 pinches1 tsp
-
black rice well rinsed and drained150 g
-
corn cobs kernels removed (approx. 500 g)4 - 5
-
jalapeño chilli trimmed1
-
fresh coriander leaves only, plus extra to serve4 sprigs
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces3
-
mayonnaise (see Tip)50 g
-
sour cream50 g
-
lime zest and juice1
-
ground black pepper2 pinches
-
feta cheese crumbled60 g
-
fresh long red chilli trimmed, sliced to serve (optional)1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
521.3 mg
Eiweiß
6.8 g
Brennwert
1156.6 kJ /
276.4 kcal
Fett
12.6 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Kohlenhydrate
38 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Leek and Cheese Tart
1 Std. 5 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min
Risotto verde (TM7/TM6)
30 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 Min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 Min
Chicken and refried bean burrito
45 Min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min
Spicy Margarita Fizz
10 Min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 Min
Risotto pomodori with burrata
30 Min
Community fave brown rice salad
55 Min