Geräte und Zubehör
Curried green beans
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
water plus an extra 1 tablespoon620 g
-
green beans trimmed and cut into small pieces (5 mm)500 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
curry powder2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
apple cider vinegar150 g
-
white sugar80 - 100 g
-
salt1 tsp
-
cornflour1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
379 mg
Eiweiß
2.4 g
Brennwert
625.6 kJ /
149 kcal
Fett
5.3 g
Ballaststoffe
3.6 g
gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
21.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 Std. 25 Min
Black garlic and onion jam
55 Min
Spiced Beef Rolls
3 Std. 10 Min
Apricot macadamia biscuits
40 Min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min
Pear and burghul salad
40 Min
Leek and cheddar pudding
1 Std. 20 Min
Cucumber soup with prawn skewers
Keine Bewertungen
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 Std.
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 Std.
Fruit and nut loaf
27 Std. 50 Min