Geräte und Zubehör
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
Zubereitung 1 Std. 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
24 pieces
Zutaten
Goat's cheese mousse
-
fresh goat's cheese softened350 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to taste
Parmesan baskets
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)280 g
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
Granny Smith apple cut into matchsticks (see Tips)½
-
raw beetroot cut into small cubes (5 mm)½
-
walnuts cut into pieces40 g
-
micro herbs for garnishing (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
264.9 mg
Eiweiß
7.6 g
Brennwert
520.7 kJ /
124 kcal
Fett
9.9 g
Ballaststoffe
0.3 g
gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Kohlenhydrate
0.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Advocaat (Eggnog liqueur)
10 Min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 Min
Beurre blanc
15 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 Std.
Gluten free lemon tart
2 Std. 25 Min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 Min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 Std.
Spiced apple liqueur
168 Std. 10 Min
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
2 Std. 40 Min