Geräte und Zubehör
Asparagus and broad bean salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
white balsamic vinegar1 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
water500 g
-
frozen broad beans300 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (4 cm)300 g
-
cold water for soaking
-
fresh basil leaves only1 tbsp
-
fresh mint leaves only1 tbsp
-
rocket40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
364.2 mg
Eiweiß
12 g
Brennwert
1114 kJ /
265.3 kcal
Fett
21.3 g
Ballaststoffe
7.3 g
gesättigte Fettsäuren
6.1 g
Kohlenhydrate
3.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eat Well
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 Std. 15 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min
Curried cauliflower salad
40 Min
Beetroot salad with raita dressing
35 Min
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Fresh fennel salad
10 Min
Asian cucumber salad
10 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min