Geräte und Zubehör
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
Chicken stock paste (see Tip)1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
boiling water350 g
-
raisins30 g
-
dried apricots80 g
-
pitted green olives cut into halves10
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (5 cm)1000 g
-
pearl couscous300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
838.9 mg
Eiweiß
57.9 g
Brennwert
3236.4 kJ /
773.5 kcal
Fett
23.7 g
Ballaststoffe
6.9 g
gesättigte Fettsäuren
4.5 g
Kohlenhydrate
83.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Complete meals with the Varoma bundt
17 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Tex-Mex chicken casserole
45 Min
Mexican corn salad
25 Min
Curry coconut fish with spiced lentils
30 Min
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45 Min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 Std.
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 Min
Buffalo chicken pizza
1 Std. 30 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1 Std. 20 Min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 Min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 Min